Skip to content

Skyddsskor från Solid Gear

Grunden till att varumärket Solid Gear grundades 2008, var idén om att skyddsskor kan vara något annat än bara klumpiga kängor. Sedan dess har Solid Gear skapat innovativa och moderna skyddsskor som passar för arbete i alla miljöer och förändrat synsättet på hur skyddsskor ska se ut, kännas och prestera.

För den som arbetar i utmanande arbetsmiljöer, oavsett om det är inomhus eller utomhus, i ruggig kyla eller värmebölja så förtjänar du säkra, torra och bekväma fötter. Solid Gear är övertygade om att det alltid finns nya och bättre sätt att göra saker på, och därför driver de kontinuerligt utvecklingen framåt i ständig jakt på den perfekta skyddsskon.

Köp Solid Gear Footwear i Uppsala & Enköping 

Efter många år i branschen vet vi på PART att när det kommer till arbetskläder och i synnerhet arbetsskor är det avgörande att kläderna och skorna håller den kvalitet som krävs för att möta alla typer av arbetsdagar. Därför är Solid Gear Footwear något vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder. För vi vet att Solid Gear står för det vi står för, nämligen hållbarhet, bekvämlighet och att erbjuda kvalitet. Vi vet att Solid Gear är många kunders första hands val när det kommer till skyddsskor och vi förstår dem. Välkommen in och prata arbetsskor och kläder i någon av våra butiker i Enköping eller Uppsala. 

Innovativa skyddsskor i marknadsledande material

Varje produkt har en grund i de tuffa förhållanden som finns ute i olika yrkesroller, i gruvor, på fabriksgolv och i byggställningar. Här vill Solid Gear hjälpa till genom att göra skillnad och skapa en bättre arbetsdag med skyddsskor av hög kvalitet. Genom att kombinera insikter från fältet med laboratoriedata ser Solid Gear till att säkra upp både prestanda och säkerhet som överträffar kraven. Genom att arbeta med ledande leverantörer som GORE-TEX®, Vibram®, BOA® Fit System och CORDURA® säkerställer Solid Gear alltid bästa möjliga prestanda och komfort i deras produkter.

solid gear skor
man arbetar i arbetskläder från helly hansen workwear

Bli kontaktad av vår säljare:  EnköpingUppsalaVästerås

  Våra  varumärken

  av arbets- & profilkläder och presentprodukter

  Arbetskläder

  Restaurang/Vård

  Handskydd och övrig skyddsutrustning

  Presentreklam

  GIVEAWAYS

  Kepsar, Mössor & specialdesign

  Enköping

  Garnisonsvägen 2
  Mail: info@partenkoping.se
  Tel: 0171-207 77
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Uppsala

  Bolandsgatan 15G
  Mail: infouppsala@partuppsala.se
  Tel: 018-265 06 60
  Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

  Västerås

  Strömledningsgatan 5
  Mail: butik@partvasteras.se
  Tel: 021-4751430
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Navigation