Skip to content

Arbetsskor från Sievi

Sievi är idag Skandinaviens störta tillverkare av arbetsskor och skyddsskor. De tillverkar över en miljon skor årligen. Något som vittnar om arbetsskornas stora popularitet bland yrkesfolk som letar efter bekvämlighet, säkerhet och kvalitet.
Sievis ledord är att skapa en hälsosammare och säkrare vardag för alla. Våra experter på PART är mycket glada över att kunna erbjuda nordens marknadsledande skyddsskor till våra kunder i Uppsala och Enköping.

Sievi skor hos PART

PART är en stolt återförsäljare av Sievi skor. Vi har ett stort utbud av Sievi arbetsskor och Sievi skyddsskor i båda våra välsorterade butiker. Behöver du skyddsskor, kängor från

PART säljer kängor, stövlar, skor, skydds- och arbetsskor från Sievi. Letar du efter något specifikt till ditt företag eller team så kolla in våran produktkatalog, kom in till butiken eller kontakta oss här. Vi vet att du vill ha det bästa när det kommer till säkerhet och bekvämlighet för att kunna ha den bästa arbetsplatsen som det bara går. Vi på PART har lång och gedigen erfarenhet av vad som behövs för de mest påfrestande arbetsplatser och klimat. Kom in till oss så hjälper vi dig hitta de perfekta skorna.

Köp Sievi arbetsskor i Uppsala & Enköping

Med lång tradition av produktion av skor och ett teknologiskt framåtsträvande är det inte konstigt att Sievi är nordens ledande producent av skyddsskor.  Sievis  skor har alla funktioner för en modern arbetsdag med stötdämpning, skydd och hög kvalitet. Sievi arbets- och skyddsskor är ett populärt val hos många av PARTs kunder. Välkommen  till någon av PARTs butiker i Uppsala eller Enköping!

Enköping

Garnisonsvägen 2
Mail: info@partenkoping.se
Tel: 0171-207 77
Öppettider: Mån-Fre 7-17

Uppsala

Bolandsgatan 15G
Mail: infouppsala@partuppsala.se
Tel: 018-265 06 60
Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

Västerås

Strömledningsgatan 5
Mail: butik@partvasteras.se
Tel: 021-4751430
Öppettider: Mån-Fre 7-17

Navigation