Skip to content

Arbetskläder för förskolepersonal

Förskolepersonal utför ett viktigt och krävande yrke, där dagarna är fyllda med aktiviteter, lek och omvårdnad av barn. Därför är det väldigt värdefullt att införskaffa arbetskläder anpassade för verksamheten. Detta inkluderar kläder som skyddar mot väder och vind, är bekväma och funktionella samt tål att tvättas ofta. Med arbetskläder för förskola slipper personalen slita ut sina privata kläder och kan bekvämt utföra sitt viktiga och krävande jobb.

Funktionella arbetskläder för förskolepedagoger

Förskolepedagoger behöver arbetskläder som är anpassade för både inomhus- och utomhusaktiviteter i alla slags väder. Utomhus krävs till exempel regn-/skalkläder som torkar snabbt och står emot regn och vind samt varma jackor och under vinterhalvåret.

Inomhus krävs kläder som är bekväma och lätta att röra sig i samt byxor som inte slits på knäna. Funktionella detaljer som fickor som är enkla att öppna och stänga samt slitstarka material som tål frekvent tvätt är också uppskattat och viktigt. Med vår breda variation av varumärken hittar du en mängd olika arbetskläder för förskoleverksamheten, från varma vinterjackor till tunna plagg anpassade för utomhusdagar i solen. Vi hjälper dig att hitta rätt kläder i olika storlekar och modeller, dessutom med tryck som skapar samhörighet och underlättar personalens arbete.

 Gör dig synlig för barn och föräldrar

Arbetskläder med tryck erbjuder många fördelar för förskolepersonalen. När du beställer kläder till personalen via PART kan vi exempelvis trycka namnet på förskolan, avdelningen eller den kommun eller företag som verksamheten tillhör.
Detta stärker inte bara känslan av tillhörighet och stolthet över sin arbetsplats, utan är också mycket hjälpsamt och gör personalen synlig för barnen, vikarier, vårdnadshavare och andra besökare. I situationer med många människor, exempelvis hämtning och lämning, är det lätt att hitta och identifiera var det finns personal – även för pedagogerna själva. Dessutom bidrar enhetliga arbetskläder till en professionell image som stärker föräldrarnas förtroende för förskolan och dess personal.

PART är experter på att tillhandahålla arbetskläder för förskola med professionellt och hållbart tryck som möter verksamhetens alla behov.

 En investering i arbetsmiljön

Att tillhandahålla arbetskläder till förskolepedagogerna är inte bara en praktisk handling, utan även en investering i personalens välbefinnande och arbetsmiljön. Bra arbetskläder bidrar till att skapa en enhetlig och professionell atmosfär, samt visar på uppskattning och respekt för personalens arbete. Framför allt möjliggör du en bra arbetsmiljö för de anställda genom att beställa arbetskläder till förskola.

PART hjälper dig hitta de perfekta arbetskläderna för förskolepersonal, som speglar verksamhetens utmaningar och bidrar till en bättre arbetsmiljö. Besök oss på plats i Uppsala och Enköping eller kontakta oss här, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med det du söker!

Bli kontaktad av vår säLjare:

 


EnköpingUppsala

Förskolekläder med din logotyp

De flesta företag vill gärna sätta sin prägel på kläderna med ett tryck eller brodyr. Vi hjälper dig självklart även med detta – läs gärna mer om reklamtryck på profilkläder hos PART.

Våra  varumärken

av arbets- & profilkläder och presentprodukter

Arbetskläder

Restaurang/Vård

Handskydd och övrig skyddsutrustning

Presentreklam

GIVEAWAYS

Kepsar, Mössor & specialdesign

Enköping

Garnisonsvägen 2
Mail: info@partenkoping.se
Tel: 0171-207 77
Öppettider: Mån-Fre 7-17

Uppsala

Bolandsgatan 15G
Mail: infouppsala@partuppsala.se
Tel: 018-265 06 60
Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

Västerås

Strömledningsgatan 5
Mail: butik@partvasteras.se
Tel: 021-4751430
Öppettider: Mån-Fre 7-17

Navigation