Skip to content

Arbetsskor för dam och herr

PART erbjuder ett brett utbud av arbetsskor och skyddsskor i alla typer av skyddsklasser för jobb i alla typer av branscher. Vi på PART har som återförsäljare av flera välkända varumärken möjligheten att tillhandahålla skyddsskor av flera slag och i olika design för både dam och herr. Att bära rätt skor för det arbete som ska utföras är otroligt viktigt. Det är avgörande för att minska felbelastning, hålla en god komfort hela dagen och förhindra fotskador i tuffa miljöer. Se vårt utbud av skyddsskor från bl.a. Ejendals, Monitor och Solid Gear.

Arbetsskor med stålhätta eller utan?

Arbetsskor och skyddsskor kan se ut på många olika sätt och ha flera olika funktioner beroende på bransch, syfte och behov. Därför erbjuder vi en variation av arbetsskor. Allt från bekväma tofflor, slitstarka kängor och stilrenare alternativ till exempelvis restaurang eller kontor.

Beroende på om skyddsskor är utrustade med eller utan stålhätta skiljer man mellan skyddsskor eller yrkesskor. Om det finns risk för skada genom tryck, stötar eller vassa föremål bör du välja skyddsskor med stålhätta. Används skyddsskor med tåhätta i arbetet så är det viktigt att hålla koll på om tåhättan sticker fram. Gör den det så är skorna inte längre godkända och behöver därför bytas ut snarast möjligt. Kom ihåg att skyddsskorna behöver vara hela för att ge ett fullgott skydd. Är du anställd kan du prata med din arbetsgivare, på många arbetsplatser erbjuds nya arbetsskor årligen.

Om du arbetar med handskar eller har svårt att knyta skor så kan en BOA vajer-knytning vara ett enkelt sätt att få på och av skorna, eller reglera hur hårt de sitter under dagen. Arbetar du utomhus i blöta väderlekar eller i andra miljöer med mycket vatten, kan en sko med slitstark och vattenavstötande Cordura vara arbetsskon för dig. Oavsett vad ditt behov är så har vi garanterat en lösning. Kontakta en av våra säljare om du har svårt att navigera dig fram till vilka skor som är rätt för din situation. Vi har gedigen erfarenhet och kunskap.

Bli kontaktad av vår säljare:  EnköpingUppsalaVästerås

  Vi trycker din företagslogga

  Få dina nya arbetsskor att sticka ut genom att profilera företaget starkt och tydligt med tryck och brodyr. Vi erbjuder flera olika möjligheter att anpassa dina skor efter ditt företag för att skapa igenkänning och profilering av varumärket.

  Passa på att beställa tryck eller brodyr hos oss när du beställer arbetsskor!

  På sidan Reklam & Tryck kan du läsa mer om de olika tryckmetoderna.

  Våra  varumärken

  av arbets- & profilkläder och presentprodukter

  Arbetskläder

  Restaurang/Vård

  Handskydd och övrig skyddsutrustning

  Presentreklam

  GIVEAWAYS

  Kepsar, Mössor & specialdesign

  Enköping

  Garnisonsvägen 2
  Mail: info@partenkoping.se
  Tel: 0171-207 77
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Uppsala

  Bolandsgatan 15G
  Mail: infouppsala@partuppsala.se
  Tel: 018-265 06 60
  Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

  Västerås

  Strömledningsgatan 5
  Mail: butik@partvasteras.se
  Tel: 021-4751430
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Navigation