Skip to content

Arbetskläder från Segers

Segers är ett svenskt varumärke som kombinerar klassisk design och stil med de senaste trenderna. Funktion, kvalitet och hållfasthet är viktiga komponenter i alla arbetskläder från Segers oavsett plagg och situation. Arbetskläder från Segers designas och tillverkas i egna fabriker i Borås för att kunna bibehålla kontrollen och säkra kvaliteten på varje plagg.  

Funktionella och bekväma yrkeskläder för kockar och serveringspersonal som lämpar sig för arbete i kök, restauranger, hotell och inom vård och hälsa. Flera av Sveriges främsta kockar, hovmästare och bartenders litar på arbetskläder från Segers i sina yrken för att kunna prestera. Hög kvalitet och design på arbetskläderna speglar ditt företags vision och funktion samt skapar en arbetsmiljö personalen trivs i. Med rätt arbetskläder från Segers förhöjer du upplevelsen av din verksamhet.  

PART erbjuder ett stort sortiment arbetskläder från Segers. Bläddra i vår katalog online eller besök någon av våra butiker så hjälper vi dig med både produktval, design, profilering eller vägledning i ditt profilval. Vår kunskap är din trygghet!  

Köp kläder från Segers i Enköping & Uppsala 

Segers arbetskläder är en av Sveriges mest betrodda och pålitliga varumärken när det kommer till kläder skapta för arbete i kök. Deras produkter är designade för att tåla alla förutsättningar som kommer med jobb i högt tempo där funktion, bekvämlighet och stil måste fungera sömlöst. PART har lång erfarenhet av arbetskläder och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder den kvaliteten som Segers står för. 

Vill du ha ditt företags logga eller annat tryck på dina kläder från Segers? Här kan du läsa mer om reklam och tryck på arbetskläder. 

segers tillverkar professionella yrkeskläder sedan 1943

Segers är ett familjeföretag i tre generationer med en stark tradition och filosofi att utveckla snygga och funktionella arbetskläder som håller länge. I Segers plagg blandas både mode och funktion. Många av Segers produkter finns i klassiska, tidlösa varianter och kommer fungera lika bra i morgon som de gjorde igår. Andra kollektioner har en högre modegrad och följer säsongens trender och uttryck. De gemensamma nämnarna hos yrkeskläder från Segers är funktionalitet och hållbarhet. 

Segers vill vara med och inspirera till en bättre värld och en mer hållbar bransch. Denna vision uppnås enligt Segers genom att skapa yrkeskläder som håller länge och är tillverkade med miljövänliga material i Segers egna produktionsanläggningar. När man köper en produkt från Segers köper man en produkt som är tillverkad, tvättestad, kemikaliekontrollerad och prissatt på ett rimligt sätt 

Få tryck på dina arbetskläder från segers

När du beställer nya arbetskläder från Segers hos PART har du möjligheten att få din företagslogga, text eller reklam tryckt på dina kläder. Vi hjälper dig med brodyr eller tryck på dina arbetskläder i våra butiker i Enköping och Uppsala. Du får unikt tryckta kläder som stärker varumärket och gör att dina medarbetare syns.

man arbetar i arbetskläder från helly hansen workwear

Bli kontaktad av vår säljare:  EnköpingUppsalaVästerås

  Våra  varumärken

  av arbets- & profilkläder och presentprodukter

  Arbetskläder

  Restaurang/Vård

  Handskydd och övrig skyddsutrustning

  Presentreklam

  GIVEAWAYS

  Kepsar, Mössor & specialdesign

  Enköping

  Garnisonsvägen 2
  Mail: info@partenkoping.se
  Tel: 0171-207 77
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Uppsala

  Bolandsgatan 15G
  Mail: infouppsala@partuppsala.se
  Tel: 018-265 06 60
  Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

  Västerås

  Strömledningsgatan 5
  Mail: butik@partvasteras.se
  Tel: 021-4751430
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Navigation