Skip to content

Arbetskläder från Snickers

Snickers Workwear skapar tekniska, innovativa kläder av hög kvalitet för professionella hantverkare. I kollektionerna AllroundWork, FlexiWork, LiteWork och RuffWork hittar du bekväma och slitstarka arbetskläder som tillgodoser alla behov och är optimerade för olika typer av arbetsdagar. Snickers Workwear står för arbetskläder med tillförlitlig säkerhet och komfort för dagens yrkesmän och -kvinnor som vill ha marknadens mest hållbara och stilmedvetna lösningar.

Snickers Workwear kommer från det svenska ordet ”snickare” och grundades av hantverkaren Matti Viio, som 1975 till slut fick nog av att hans arbetskläder inte höll måttet. Men inställningen ”om något ska hända måste jag göra det själv” sa han upp sig från sitt jobb och började designa egna arbetskläder i form av Snickers Workwear.

PART erbjuder ett stort sortiment arbetskläder från Snickers Workwear. Bläddra i vår katalog online eller besök någon av våra butiker så hjälper vi dig med både produktval, design, profilering eller vägledning i ditt profilval. Vår kunskap är din trygghet!

Köp Snickers Workwear i Enköping & Uppsala

Snickers Workwear är kända för sin kvalitet och tålighet. Det är arbetskläder skapta för en varierande, krävande och funktionell arbetsdag. Snickers långa historia av att särskilt fokusera på slitstarka material och nyskapande design har gjort dem till ett av Sveriges mest pålitliga varumärken inom arbetskläder. På PART har vi som målsättning att alltid ge våra kunder det de behöver och det är med stolthet som vi gärna jobbar med den kvaliteten som Segers produkter erbjuder. Är du intresserad av att trycka ditt företagslogga eller annat tryck på dina arbetskläder från Segers Workwear så kan du läsa mer här. 

 

Yrkeskläder från Snickers av hög kvalitet och slitstarkt material

Snickers är ett av de ledande varumärkena inom arbetsbyxor och arbetsjackor för professionella hantverkare. Arbetsbyxorna har god passform och är flexibla med full stretch för att maximera rörlighet och komfort. Moderna stretchmaterial är väldigt slitstarka och tåliga vilket resulterar i snygga arbetskläder som håller länge och gör ditt arbete lättare.

 

Arbetskläderna från Snickers passar året om. Det finns alltid arbetsdagar när du blir för varm eller för kall men med arbetskläder från Snickers känner du dig alltid bekväm. Tekniska plagg från Snickers använder GORE-TEX® som är extremt hållbart, vattentätt och funktionellt samt 37,5®-tekniken som innehåller naturligt aktiva partiklar, permanent inbäddade på fibernivå, som fångar upp och frigör vattenånga. Materialet reagerar aktivt på kroppsvärme för att avlägsna fukt och värme och göra plagget svalare och mer bekvämt. Oavsett årstid kan vi erbjuda snygga, bekväma och slitstarka arbetskläder från Snickers workwear. Välj mellan:


• Arbetsbyxor • Arbetsjackor • Tröjor & T-shirts • Arbetsskor • Arbetshandskar • Accessoarer och tillbehör

Få tryck på dina arbetskläder från Snickers

När du beställer nya arbetskläder från Snickers hos PART har du möjligheten att få din företagslogga, text eller reklam tryckt på dina kläder. Vi hjälper dig med brodyr eller tryck på dina arbetskläder från Snickers i våra butiker i Enköping och Uppsala. Du får unikt tryckta kläder som stärker varumärket och gör att dina medarbetare syns.

man arbetar i arbetskläder från snickers workwear

Bli kontaktad av vår säljare:  EnköpingUppsalaVästerås

  Våra  varumärken

  av arbets- & profilkläder och presentprodukter

  Arbetskläder

  Restaurang/Vård

  Handskydd och övrig skyddsutrustning

  Presentreklam

  GIVEAWAYS

  Kepsar, Mössor & specialdesign

  Enköping

  Garnisonsvägen 2
  Mail: info@partenkoping.se
  Tel: 0171-207 77
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Uppsala

  Bolandsgatan 15G
  Mail: infouppsala@partuppsala.se
  Tel: 018-265 06 60
  Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

  Västerås

  Strömledningsgatan 5
  Mail: butik@partvasteras.se
  Tel: 021-4751430
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Navigation