Skip to content

Arbetsbyxor för herr och dam

PART har ett stort utbud av yrkesbyxor av hög kvalitet till både herr och dam. Med lång erfarenhet av byxor för olika yrken och miljöer har vi valt att vara återförsäljare till några av de största varumärkena för kvalitativa och slitstarka arbetsbyxor, så som Fristad, Snickers, Helly Hansen och många fler. Allt för att du ska hitta det som är rätt för just din bransch och dina behov.

Alla byxor är anpassade efter ett aktivt arbete i tuffa miljöer med fokus på att ge dig flexibla, funktionella och bekväma byxor som håller länge. Ett par riktigt bra arbetsbyxor ska både skydda dig och göra din arbetsdag smidigare. Glöm inte att det behövs arbetsbyxor för både kallare och varmare väderlek.

Arbetsbyxor för alla yrken

Alla yrken har olika utmaningar och miljöer, därför skiljer sig kraven på utrustningen. Då vi på PART har ett brett utbud som gör det enkelt för dig att hitta rätt typ av byxor som du behöver för att känna dig trygg på jobbet varje dag.

För hantverksyrken krävs funktionella arbetsbyxor med hög tålighet som samtidigt är bekväma att gå i en hel dag. För restaurang krävs stilrena byxor som håller formen och andas väl. Oavsett vilken bransch du söker arbetsbyxor för, kan du med trygghet välja PART.

Bli kontaktad av vår säljare:  EnköpingUppsalaVästerås

  Vi trycker din företagslogga

  Få dina nya arbetsbyxor att sticka ut genom att profilera företaget starkt och tydligt med tryck och brodyr. Vi erbjuder flera olika möjligheter att anpassa dina arbetsbyxor efter ditt företag för att skapa igenkänning och profilering av varumärket.

  Passa på att beställa tryck eller brodyr hos oss när du beställer byxor!

  På sidan Reklam & Tryck kan du läsa mer om de olika tryckmetoderna.

  Våra  varumärken

  av arbets- & profilkläder och presentprodukter

  Arbetskläder

  Restaurang/Vård

  Handskydd och övrig skyddsutrustning

  Presentreklam

  GIVEAWAYS

  Kepsar, Mössor & specialdesign

  Enköping

  Garnisonsvägen 2
  Mail: info@partenkoping.se
  Tel: 0171-207 77
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Uppsala

  Bolandsgatan 15G
  Mail: infouppsala@partuppsala.se
  Tel: 018-265 06 60
  Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

  Västerås

  Strömledningsgatan 5
  Mail: butik@partvasteras.se
  Tel: 021-4751430
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Navigation