Skip to content

 Arbetskläder för vård och omsorg

När det kommer till att välja vårdkläder till din personal finns flera saker att tänka på. Arbetskläder i vården ska vara både bekväma och funktionella, men framför allt finns det även flera viktiga hygienbestämmelser att ta hänsyn till. Olika färger och alternativ används dessutom ofta för att särskilja personal med olika tjänster, vilket kräver att du väljer en återförsäljare med ett brett sortiment.

Hos PART hittar du prisvärda arbetskläder för vård och omsorg. Våra vårdkläder uppfyller hygienkraven, är bekväma att använda och gör din arbetsplats enhetlig med hjälp av tryck.

 Praktiska och bekväma vårdkläder

Det finns regler som måste följas när det gäller arbetskläder i vården, för bästa möjliga hygien och minskat smittorisk. I vårt sortiment hittar du vårdkläder från etablerade leverantörer som hjälper dig att säkerställa en säker och hygienisk vård- och arbetsmiljö. Vi erbjuder också ett brett utbud av storlekar och färger så att du kan hitta det perfekta alternativet för din personal.

Enligt Socialstyrelsen måste arbetskläder i vården bland annat:

Vara kortärmade

Gå att tvätta i minst 60 grader

Bytas minst en gång dagligen

Eftersom arbetet inte får utföras utan korrekta kläder och personalen kan behöva byta kläder ofta måste du alltså se till att tillhandahålla en tillräcklig mängd bekväma vårdkläder till din arbetsplats. Vi gör det lätt för dig att hitta rätt kläder och kan också hjälpa dig hitta bra arbetsskor som gör att din personal kan utföra sina viktiga arbetsuppgifter på bästa sätt.

Vårdkläder med tryck

Vi specialiserar oss på profilkläder, vilket innebär att du och dina medarbetare kan få exempelvis företagets logga eller namn tryckt på kläderna. Det skapar en gemenskap på arbetsplatsen och är ett effektivt sätt att få arbetskläder i vården att kännas mindre sterila och mer personliga för både personal och vårdtagare.

På framför allt sjukhus kan det vara både effektivt och nödvändigt att personal från olika avdelningar och befattningar har olika färger på sina arbetskläder. Därför hittar du ett brett utbud av färger och variationer i vårt sortiment av arbetskläder till vården. Självklart kan du också välja olika motiv för olika avdelningar att trycka på vårdkläderna, vilket skapar både samhörighet och struktur.

man arbetar i arbetskläder från helly hansen workwear

 Hitta dina arbetskläder till vården hos PART

Våra vårdkläder passar på allt ifrån sjukhus och äldreboenden till tandläkarmottagningen. I vårt breda sortiment med leverantörer som Segers och Waw hittar du allt ifrån kortärmade tröjor med smarta fickor till sköna strumpor och huvuddukar som uppfyller hygienkraven. Med hjälp av oss på PART kan du dessutom göra plaggen till profilkläder med snygga och praktiska tryck. Vi har många års erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa vårdkläder till en rimlig kostnad.

Besök oss i Uppsala eller Enköping eller kontakta oss idag för att få veta mer om vårt sortiment av arbetskläder till vården och hur vi kan hjälpa dig att uppfylla dina behov.

Bli kontaktad av vår säLjare:

 


EnköpingUppsala

Vårdkläder med din logotyp

De flesta företag vill gärna sätta sin prägel på kläderna med ett tryck eller brodyr. Vi hjälper dig självklart även med detta – läs gärna mer om reklamtryck på profilkläder hos PART.

Våra  varumärken

av arbets- & profilkläder och presentprodukter

Arbetskläder

Restaurang/Vård

Handskydd och övrig skyddsutrustning

Presentreklam

GIVEAWAYS

Kepsar, Mössor & specialdesign

Enköping

Garnisonsvägen 2
Mail: info@partenkoping.se
Tel: 0171-207 77
Öppettider: Mån-Fre 7-17

Uppsala

Bolandsgatan 15G
Mail: infouppsala@partuppsala.se
Tel: 018-265 06 60
Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

Västerås

Strömledningsgatan 5
Mail: butik@partvasteras.se
Tel: 021-4751430
Öppettider: Mån-Fre 7-17

Navigation