Skip to content

Sportkläder i Uppsala och enköping

Vi har sport-  och träningskläder från många ledande varumärken, med bekvämlighet och hållbarhet i fokus. Vilken sport eller idrott det än handlar om så kan ni hitta lämpliga kläder för både det aktiva utförandet och tiden mellan. Och du som chef har självklart också möjlighet att beställa funktionella sport- och träningskläder till dina anställda med ert företagstryck på.  Vilket företag vill inte bli förknippade med aktiviteter som leder till bättre välmående och hälsa?

Nedan kan du se vilka leverantörer vi samarbetar med. Ta kontakt med oss för vägledning kring vilken produkt som passar dig, eller om du har bestämt dig och är redo för tryck. 

 
PART i Enköping och Uppsala hjälper er med sport- och träningskläder av högsta kvalitet!

 Sportkläder från ledande leverantörer

Oavsett om ni är förening eller företag kan vi på PART hjälpa er hitta rätt! Ni hittar idrottskläder för både inom- och utomhus aktiviteter och löparkläder för vinter såväl som sommar. Bland våra varumärken hittar ni bland annat Craft.

Längre ner på sidan kan du bläddra i våra kataloger av samtliga av de varumärken vi har i vårt sortiment av profilkläder, arbetskläder och gåvoprodukter!

Bli kontaktad av vår säLjare:

 


EnköpingUppsala

Sportkläder med din logotyp

De flesta föreningar vill gärna sätta sin prägel på kläderna med ett tryck eller brodyr. Vi hjälper dig självklart även med detta – läs gärna mer om reklamtryck på profilkläder hos PART här.

Våra  varumärken

av arbets- & profilkläder och presentprodukter

Arbetskläder

Restaurang/Vård

Handskydd och övrig skyddsutrustning

Presentreklam

GIVEAWAYS

Kepsar, Mössor & specialdesign

Enköping

Garnisonsvägen 2
Mail: info@partenkoping.se
Tel: 0171-207 77
Öppettider: Mån-Fre 7-17

Uppsala

Bolandsgatan 15G
Mail: infouppsala@partuppsala.se
Tel: 018-265 06 60
Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

Västerås

Strömledningsgatan 5
Mail: butik@partvasteras.se
Tel: 021-4751430
Öppettider: Mån-Fre 7-17

Navigation