Skip to content

Arbetskläder från Helly Hansen

Helly Hansen Workwear tillverkar arbetsbyxor, arbetsjackor, arbetshandskar, arbetsskor, arbetsväskor och mer.
Helly Hansen Workwear startade redan 1877 då Kapten Helly Juell Hansen gjorde ett av de första vattentäta arbetskläderna till fiskare. Sedan dess har Helly Hansen varit pionjärer inom utveckling av högkvalitetskläder till arbete och fritid.

Helly Hansen Workwear tillverkar många olika typer av arbetsbyxor, arbetströjor, jackor, yrkeskläder, skyddsskor och flamskyddade arbetskläder.

Bläddra i vår katalog online eller besök någon av våra butiker så hjälper vi dig med både produktval, design, profilering eller vägledning i ditt profilval. Vår kunskap är din trygghet

Köp Helly Hansen Workwear i Uppsala & Enköping 

Helly Hansen Workwear är en av PARTs mest sålda varumärken och det förstår vi. Med Helly Hansens tekniska och pålitliga innovationer ligger de i framkant när det gäller bekvämlighet, tålighet och kvalitet. Oavsett om det handlar om extrema naturmiljöer, utrusning till olympiska spelen eller arbetskläder gör Helly Hansen betrodda och tåliga produkter. Hos PART i Uppsala och Enköping kan du köpa det du eller ditt företag behöver. Vi har ett brett sortiment av workwear och vill du ha ditt företags logga eller annat tryck på kläder hjälper vi dig. Klicka här om du vill veta mer om tryck på dina arbetskläder. 

Yrkeskläder från Helly Hansen av hög kvalitet och slitstarkt material

Helly Hansen Workwear arbetskläder är av hög kvalitet med fokus på funktionalitet och design. Kläderna från Helly Hansen Workwear kan användas både på arbete och i fritiden. Här hittar du hela Helly Hansen Workwear sortimentet, funktionella arbetskläder i hög kvalitet och som är varma, sköna och har många praktiska detaljer. Hos PART hittar du ett brett sortiment av yrkeskläder och skyddsskor för dam och herr från Helly Hansen Workwear. Vi erbjuder bland annat:

• Arbetsbyxor • Arbetsjackor • Arbetsskor • Arbetshandskar • Accessoarer och tillbehör

Få tryck på dina arbetskläder från Helly Hansen

När du beställer nya arbetskläder från Helly Hansen hos PART har du möjligheten att få din företagslogga, text eller reklam tryckt på dina kläder. Vi hjälper dig med brodyr eller tryck på dina arbetskläder i våra butiker i Enköping och Uppsala. Du får unikt tryckta kläder som stärker varumärket och gör att dina medarbetare syns.

man arbetar i arbetskläder från helly hansen workwear

Bli kontaktad av vår säljare:  EnköpingUppsalaVästerås

  Våra  varumärken

  av arbets- & profilkläder och presentprodukter

  Arbetskläder

  Restaurang/Vård

  Handskydd och övrig skyddsutrustning

  Presentreklam

  GIVEAWAYS

  Kepsar, Mössor & specialdesign

  Enköping

  Garnisonsvägen 2
  Mail: info@partenkoping.se
  Tel: 0171-207 77
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Uppsala

  Bolandsgatan 15G
  Mail: infouppsala@partuppsala.se
  Tel: 018-265 06 60
  Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

  Västerås

  Strömledningsgatan 5
  Mail: butik@partvasteras.se
  Tel: 021-4751430
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Navigation