Skip to content

Tryck på arbetskläder 

Vill du ha tryck på dina kläder? PART hjälper dig med klädtryck och att trycka loggor på arbets-,  yrkes-  och profilkläder. Vi har ett brett sortiment av produkter och trycktekniker som transfertryck, screentryck och broderat tryck i våra butiker i både Uppsala, Enköping och Västerås. 

Vi på PART finns här för att hjälpa dig synas. Med vårt breda sortiment av yrkeskläder kan vi göra varje plagg mer personligt med ditt varumärke, logga eller budskap. Oavsett vad du behöver finns vår kunniga personal i Uppsala, Enköping och Västerås här för att hjälpa dig. Kom förbi någon av våra butiker eller hör av dig via epost med dina frågor så kontaktar våra rådgivare dig så kan vi hitta det perfekta tryckvalet för dig tillsammans.

Du hittar ett stort utbud av arbetskläder och profilkläder i våra kataloger 

Tryck och broderi på profilkläder

Vill ditt företag synas lite extra? I våra butiker hittar du allt du behöver i arbets-,  yrkes och profilkläder för hantverkare, restaurang, kök, vård och mycket mer. Vill du dessutom profilera dig kan vi se till att göra dina arbetskläder unika för just ditt företag genom att trycka det du behöver. Besök oss på någon av våra butiker i Enköping, Uppsala och Västerås för personlig rådgivning med profilkläder.

Processen för klädtryck

 

När vi trycker dina profilkläder börjar vi alltid med att komma överens om mått och placering på trycket. Du kan välja mellan ett antal placeringar och format som namntryck, brösttryck, bentryck och ryggtryck. Vi har lång erfarenhet och ger gärna råd och bedömningar om vad som blir enklast och ger bäst resultat. För att säkerställa att trycket på dina kläder blir korrekt behöver vi ditt varumärkes logotyp i vektoriserat eps-format eller pdf och ett utkast till eventuell text som du vill trycka 

Besök oss gärna i våra butiker i Uppsala, Enköping och Västerås eller kontakta oss via epost för personlig rådgivning och professionell hjälp med dina profilkläder. 

Vi trycker i allmänhet bara plagg köpta hos PART av den enkla anledningen att vi annars inte kan garantera att kläderna tål värmen vid tryck. Vi kan trycka logotyper och text på era arbetskläder och profilkläder men då kan vi inte lämna någon garanti på att plagget håller och har heller ingen möjlighet att ersätta det. 

UTFORSKA ALLA ARBETSKLÄDER OCH PROFILKLÄDER  

Bli kontaktad av vår säljare:

 


EnköpingUppsala

Välj rätt tryck och brodyr till dina kläder

Transfertryck 

Vanligaste tryckmetoden för arbetskläder

kläder med tryck

Transfertryck är till dig som vill ha friheten att komma in när du vill och få din logga på de plagg du handlar. Vi trycker medan du tar en kopp kaffe eller te, sedan kan du åka och jobba i dina nytryckta kläder.

Vad är transfertryck?

Transfertryck, eller transfer, gör vi inhouse och är den absolut vanligaste tryckmetoden på hantverkarkläder. Din logga kommer på en plastbärare med lim på undersidan som reagerar på en viss temperatur. Denna lägger vi snyggt på ditt plagg, placerar plagget i transferpressen och låter det heta ”huvudet” trycka i 15 sekunder tills loggan sitter fast och vi kan ta bort plastbäraren. Därmed har vi gjort en transfer, det vill säga flyttat logotypen från bäraren till plagget. Resultatet blir bra, men trycket håller olika länge beroende på vad du jobbar med.

Screentryck 

Bäst val för tryck av stora volymer profilkläder 

Tryck logga kläder

Större mängder kläder, från cirka hundra plagg och uppåt, trycker vi med screentryck

Vad är screentryck?

Screentryck kan liknas vid att man målar på plagget. Kort beskrivet går det till som så att man gör schabloner som placeras på varje plagg och när schablonen är på plats stryker man på färg. När plagget är färdigmålat går det på ett band genom en sorts ugn för att härda. 

Screentryck är till dig som beställer stora volymer profilkläder, exempelvis 200 T-shirts. 

Brodyr

brodera logga kläder

Brodyr ser exklusivare ut och väljs till plagg såsom skjortor, jackor, pikéer och så vidare. Först tillverkas ett digitalt mönsterkort som är grunden till själva brodyren. Hur bra brodyren blir beror bland annat på hur duktig personen som gör mönsterkortet är, samt vilken stygnlängd programmet i mönstermaskinen har kapacitet till. PART har idag en trygg leverantör som alltid skickar korrektur på brodyren så vi kan visa dig innan vi startar din order.

Vävda märken

tryck kläder reklam

Vävda märken blir fantastiskt snygga och görs på till exempel finare skjortor. Vävda märken kan man antingen sy fast eller montera på samma sätt som vid transfer, med värme och högt tryck. Vilken metod man väljer här beror på vad vi kommer överens om med dig gällande bland annat placering av logotypen.

Våra  varumärken

av arbets- & profilkläder och presentprodukter

Arbetskläder

Restaurang/Vård

Handskydd och övrig skyddsutrustning

Presentreklam

GIVEAWAYS

Kepsar, Mössor & specialdesign

Enköping

Garnisonsvägen 2
Mail: info@partenkoping.se
Tel: 0171-207 77
Öppettider: Mån-Fre 7-17

Uppsala

Bolandsgatan 15G
Mail: infouppsala@partuppsala.se
Tel: 018-265 06 60
Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

Västerås

Strömledningsgatan 5
Mail: butik@partvasteras.se
Tel: 021-4751430
Öppettider: Mån-Fre 7-17

Navigation