Skip to content

Reklam & tryck på arbetskläder & profilkläder i Enköping & Uppsala

Profilera ditt företag eller organisation genom att trycka er egen logotyp eller reklam på kläderna. Vi hjälper dig med brodyr eller tryck på dina arbetskläder och profilkläder i Enköping och Uppsala. Du får unikt tryckta kläder som stärker varumärket och gör att dina medarbetare syns. 

Företagskläder med tryck skapar lagkänsla, tillhörighet och ger ett mer professionellt intryck. Kom in till våra butiker eller kontakta oss via epost så hjälper vi dig hitta rätt profilkläder och tryck för ditt varumärke.  

Det enda vi behöver från dig är ditt företags logotyp i vektoriserad eps eller pdf-format så tar vi hand om resten för att ditt varumärke ska synas!  

Du hittar ett stort utbud av arbetskläder och profilkläder i våra kataloger 

Hur går tryck på kläder till?

När vi trycker dina profilkläder börjar vi alltid med att komma överens om mått och placering på trycket. Du kan välja mellan ett antal placeringar och format som namntryck, brösttryck, bentryck och ryggtryck. Vi har lång erfarenhet och ger gärna råd och bedömningar om vad som blir enklast och ger bäst resultat. För att säkerställa att trycket på dina kläder blir korrekt behöver vi ditt varumärkes logotyp i vektoriserat eps-formateller pdf och ett utkast till eventuell text som du vill trycka 

Besök oss gärna i våra butiker i Uppsala och Enköping eller kontakta oss via epost för personlig rådgivning och professionell hjälp med dina profilkläder. 

Vi trycker i allmänhet bara plagg köpta hos PART av den enkla anledningen att vi annars inte kan garantera att kläderna tål värmen vid tryck. Vi kan trycka logotyper och text på era arbetskläder och profilkläder men då kan vi inte lämna någon garanti på att plagget håller och har heller ingen möjlighet att ersätta det. 

UTFORSKA ALLA ARBETSKLÄDER OCH PROFILKLÄDER  

Bli kontaktad av vår säljare:


  EnköpingUppsala

  Välj rätt tryck och brodyr till dina kläder

  Transfertryck – Vanligast för tryck av arbetskläder

  kläder med tryck

  Transfertryck är till dig som vill ha friheten att komma in när du vill och få din logga på de plagg du handlar. Vi trycker medan du tar en kopp kaffe eller te, sedan kan du åka och jobba i dina nytryckta kläder.

  Transfertryck, eller transfer, gör vi inhouse och är den absolut vanligaste tryckmetoden på hantverkarkläder. Din logga kommer på en plastbärare med lim på undersidan som reagerar på en viss temperatur. Denna lägger vi snyggt på ditt plagg, placerar plagget i transferpressen och låter det heta ”huvudet” trycka i 15 sekunder tills loggan sitter fast och vi kan ta bort plastbäraren. Därmed har vi gjort en transfer, det vill säga flyttat logotypen från bäraren till plagget. Resultatet blir bra, men trycket håller olika länge beroende på vad du jobbar med.

  Screentryck  bäst val för tryck av stora volymer profilkläder 

  Tryck logga kläder

  Större mängder kläder, från cirka hundra plagg och uppåt, trycker vi med screentryck. Screentryck kan liknas vid att man målar på plagget. Kort beskrivet går det till som så att man gör schabloner som placeras på varje plagg och när schablonen är på plats stryker man på färg. När plagget är färdigmålat går det på ett band genom en sorts ugn för att härda. 

  Screentryck är till dig som beställer stora volymer profilkläder, exempelvis 200 T-shirts. 

  Brodyr

  brodera logga kläder

  Brodyr ser exklusivare ut och väljs till plagg såsom skjortor, jackor, pikéer och så vidare. Först tillverkas ett digitalt mönsterkort som är grunden till själva brodyren. Hur bra brodyren blir beror bland annat på hur duktig personen som gör mönsterkortet är, samt vilken stygnlängd programmet i mönstermaskinen har kapacitet till. PART har idag en trygg leverantör som alltid skickar korrektur på brodyren så vi kan visa dig innan vi startar din order.

  Vävda märken

  tryck kläder reklam

  Vävda märken blir fantastiskt snygga och görs på till exempel finare skjortor. Vävda märken kan man antingen sy fast eller montera på samma sätt som vid transfer, med värme och högt tryck. Vilken metod man väljer här beror på vad vi kommer överens om med dig gällande bland annat placering av logotypen.