Skip to content

Profilprodukter – Reklamprodukter för marknadsföring och vi-känsla

Part Sverige erbjuder profilprodukter inom en bred produktkategori. Både om du vill ha företagspresenter till anställda eller mindre reklamprodukter som giveaways vid mässor eller event, kan du hitta det du söker i vårt sortiment. Att ge bort gåvor är ett sätt att stärka banden till kunder och anställda och stärka ert varumärke.

Vad är en profilprodukt?

En profilprodukt är en produkt med ert varumärke eller budskap på. Det kan vara allt från enklare och billigare reklamprodukter som pennor och nyckelringar, till finare företagspresenter lämpliga som julklappar eller vid avtackningar av anställda.  

Vilken profilprodukt ska jag välja?

Vilken profilprodukt som passar ert företag beror bland annat på vad ni är för typ av företag. Det är ofta bra att tänka praktiskt och att man ska ha användning av produkten. Fina pennor, muggar och block med företagstryck på ser professionellt ut när kunder kommer på besök till kontoret. En elektriker eller snickare kanske i stället behöver profilkläder för sitt arbete eller en profilprodukt som t.ex. en termosmugg att ta med till arbetsplatsen.

Om ni ska på en mässa eller event behöver ni fundera ut dels vilken budget ni har och vad som passar ert företag. Ni kanske ska ha en tävling där man vinner en liten dyrare profilprodukt som pris? Och får en billigare reklamprodukt som en nyckelring vid deltagande? Fundera också på vilken typ av mässa det är och på vilket sätt ni kan möta rätt behov, som exempelvis att ta med sportflaskor till en träningsmässa.

Den populäraste profilprodukten är den som möter ett behov och på något sätt matchar användaren. Pennor är en vanlig, billig produkt medan bekväma och rymliga ryggsäckar kan vara en fin gåva som ofta används.

Våra säljare hjälper dig

Vi har lång erfarenhet av profilprodukter och kan hjälpa dig att hitta rätt produkt för ditt företag. Välkommen att kontakt oss så hjälper vi dig vidare.

Bli kontaktad av vår säljare:  EnköpingUppsalaVästerås

  Vi trycker din företagslogga

   Vi erbjuder flera olika möjligheter att anpassa dina profilprodukter efter ditt företag för att skapa igenkänning och profilering av varumärket.

  På sidan Reklam & Tryck kan du läsa mer om de olika tryckmetoderna.

  Våra  varumärken

  av arbets- & profilkläder och presentprodukter

  Arbetskläder

  Restaurang/Vård

  Handskydd och övrig skyddsutrustning

  Presentreklam

  GIVEAWAYS

  Kepsar, Mössor & specialdesign

  Enköping

  Garnisonsvägen 2
  Mail: info@partenkoping.se
  Tel: 0171-207 77
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Uppsala

  Bolandsgatan 15G
  Mail: infouppsala@partuppsala.se
  Tel: 018-265 06 60
  Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

  Västerås

  Strömledningsgatan 5
  Mail: butik@partvasteras.se
  Tel: 021-4751430
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Navigation