Skip to content

Profilkläder för företag
i Enköping, Uppsala och Västerås

Profilkläder är inte bara snygga kläder som har ditt företagsnamn eller logotyp på sig. Du som företagare kan dra flertalet fördelar av att använda dig av profilkläder i utvecklandet och upprätthållandet av ditt varumärke.

Inom företaget kan det skapa samhörighet mellan de anställda samtidigt som det kan vara fina gåvor! Det skapar även ett professionellt intryck och gör att era kunder enkelt kan känna igen en anställd från ert företag. Om era kunder enkelt kan känna igen ert företag är chansen att de noterar era anställda när de bär era profilkläder och således hamnar ni top of mind.
Visst låter det toppen!

När ni väljer profilkläder är det alltid bra om kläderna speglar er som företag och er verksamhet. Genom att investera i hållbara kläder av hög kvalitet som ni och era medarbetare trivs i ökar chansen att kläderna används flitigt.
PART i Enköping, Uppsala och Västerås hjälper er stärka ert varumärke med profilkläder av högsta kvalitet!

 Profilkläder från ledande leverantörer

Oavsett om ni bara behöver en endast kostym eller om ni behöver en hel uppsättning pikéer med tryck till alla på företaget kan vi på PART hjälpa er hitta rätt! Vi har profilkläder i flera olika prisklasser från billiga till premium men alltid med hög kvalitet och hållbarhet i fokus. Oavsett vilken yrkesgrupp det handlar om har vi rätt kläder för er. Hos PART hittar ni ett brett sortiment med allt från skjortor, kostymer och pikéer till T-shirt, byxor och jackor. Bland våra varumärken hittar ni bland annat J. Harvest & Frost, Texstar, Dunderdon och Craft.

Längre ner på sidan hittar du vill bläddra i våra kataloger samtliga av de varumärken vi har i vårt sortiment av profilkläder, arbetskläder och gåvoprodukter!

Bli kontaktad av vår säLjare:

 


EnköpingUppsala

Profilkläder med din logotyp

De flesta företag och föreningar vill gärna sätta sin prägel på kläderna med ett tryck eller brodyr. Vi hjälper dig självklart även med detta – läs gärna mer om reklamtryck på profilkläder hos PART här.

Våra  varumärken

av arbets- & profilkläder och presentprodukter

Arbetskläder

Restaurang/Vård

Handskydd och övrig skyddsutrustning

Presentreklam

GIVEAWAYS

Kepsar, Mössor & specialdesign

Enköping

Garnisonsvägen 2
Mail: info@partenkoping.se
Tel: 0171-207 77
Öppettider: Mån-Fre 7-17

Uppsala

Bolandsgatan 15G
Mail: infouppsala@partuppsala.se
Tel: 018-265 06 60
Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

Västerås

Strömledningsgatan 5
Mail: butik@partvasteras.se
Tel: 021-4751430
Öppettider: Mån-Fre 7-17

Navigation