Skip to content

PART har butiker för profilkläder och arbetskläder i Enköping och Uppsala

PART är specialiserat på profilkläder, arbetskläder och presentprodukter med reklamtryck för främst företag. Vi välkomnar dock också privatpersoner till våra nya, fräscha butiker i Enköping och Uppsala!

PART

Vi strävar efter att vara marknadens mest attraktiva leverantör av arbets -och profilkläder. Vi vill vara delaktiga i våra kunders varumärkesuppbyggnad när det gäller kläder, reklam och promotion. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster med hög kvalitet. Vi har personal med kunskap och erfarenhet, samt håller en hög leveranssäkerhet. Våra leverantörer är noga utvalda för att kunna erbjuda högsta kvalitet och ett brett sortiment.

Let us be a Part of your brand

Profilkläder från ledande leverantörer

Oavsett om du bara behöver en kostym till dig själv, eller en hel uppsättning T-shirts med tryck till alla på företaget, kan vi hjälpa dig att hitta rätt. Vi har profilkläder i olika prisklasser till alla yrkesgrupper där man har kundkontakt och vill visa var man kommer ifrån. Gemensamt är den höga kvaliteten och hållbarheten – vi tror att du vill ha på dig någonting du kan känna dig representativ och ändå ledig i. Hos oss hittar du ett brett sortiment i olika färger: skjortor, byxor, kostymer, tröjor, pikéer, T-shirts, jackor, mössor och så vidare. Kläderna kommer från bland annat J. Harvest & Frost, Berkeley, Gaastra samt Texstar. Bläddra gärna i katalogerna här på sidan redan nu!

Bli kontaktad av vår säljare:  EnköpingUppsala

  Profilkläder med din logotyp

  De flesta företag och föreningar vill gärna sätta sin prägel på kläderna med ett tryck eller brodyr. Vi hjälper dig självklart även med detta – läs gärna mer om reklamtryck på profilkläder hos PART.

  Våra  varumärken

  av arbets- & profilkläder och presentprodukter

  Arbetskläder

  Restaurang/Vård

  Handskydd och övrig skyddsutrustning

  Presentreklam

  GIVEAWAYS

  Kepsar, Mössor & specialdesign