Skip to content

Arbetshandskar och skyddsskor från Ejendals

Ejendals grundades år 1949 i Leksand av Valfrid Ejendal, och är fortfarande idag baserat i Leksand och ett familjeföretag, drivet av Valfrid Ejendals barnbarn Marcus Ejendal. 1949 då det fanns ett ökat intresse för arbetshandskar, började Valfrid Ejendal leta efter kvalitativa leverantörer som kunde tillgodose de krav som fanns på arbetshandskar för olika ändamål.

Efter mycket hårt arbete inledde sedan Ejendal unika samarbeten och partnerskap utomlands, vilket med tiden har fått Ejendals koncept att öka betydligt. All forskning och utveckling har under hela tiden bedrivits i Sverige och Finland. Tillsammans med forskarna och deras egna kunder utformar de kontinuerligt nya produkter som håller högsta standard vad gäller skydd, hållbarhet och ergonomi.

Under 70-talet började Ejendals även att tillverka skyddsskor och inledde kort efter lanseringen ett samarbete med det finska företaget Urho Viljanmaa OY som tillverkade skyddsskor under namnet JALAS. 2008 förvärvade Ejendals företaget och i och med detta föddes Ejendalskoncernen.

Köp Ejendals i Enköping & Uppsala

När det kommer till Ejendals produkter och arbetsskydd handlar det om mer än bara skor och handskar. Deras fokus har sedan starten legat på innovation, hållbarhet, ergonomi men allra störst fokus har alltid legat på säkerhet. Ejendals är marknadsledande när det kommer till arbetsskydd och de hundratusentals kunder som litar på Ejendals produkter talar sitt tydliga språk. Med deras pålitliga varumärken TEGERA skyddshandskar och JALAS skyddsskor ser de skydd och säkerhet på arbetsplatsen som lika mycket en vetenskap som en affär med kunden i fokus. För att säkerställa kvalitet i alla produktionsled har Ejendals egna fabriker. Vi på PART arbetskläder känner oss stolta över att kunna erbjuda våra en kunder  beprövade och kvalitetsmedvetna produkter. Välkommen in till några av våra butiker i Uppsala eller Enköping för att köpa arbetsskydd från Ejendals. 

stort utbud av tegera handskar och jalas skor från ejendals

Hos PART hittar du Tegera arbetshandskar och Jalas skyddsskor för de yrkesroller som dagligen utsätts för hårt fysiskt arbete eller i miljöer med skaderisk där ett skydd för händer och fötter är avgörande. Med skyddshandskar och skyddsskor köpta hos PART får du möjligheten att utforma profilerade arbetshandskar och skor som ger dina medarbetare ett professionellt och enhetligt utseende. Vi på PART gör det enkelt för dig att trycka eller brodera logotyp eller namn direkt med beställningen.

Få tryck på dina arbetshandskar och skyddsskor från ejendals

Fördelen med att beställa från Ejendals hos PART är att du har möjligheten att få din företagslogga, text eller reklam tryckt på dina kläder direkt. Vi hjälper dig med brodyr eller tryck på dina arbetskläder från Ejendals i våra butiker i Enköping och Uppsala. Du får unikt tryckta kläder som stärker varumärket och gör att dina medarbetare syns. 

 

man arbetar i arbetskläder från snickers workwear

Bli kontaktad av vår säljare:  EnköpingUppsalaVästerås

  Våra  varumärken

  av arbets- & profilkläder och presentprodukter

  Arbetskläder

  Restaurang/Vård

  Handskydd och övrig skyddsutrustning

  Presentreklam

  GIVEAWAYS

  Kepsar, Mössor & specialdesign

  Enköping

  Garnisonsvägen 2
  Mail: info@partenkoping.se
  Tel: 0171-207 77
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Uppsala

  Bolandsgatan 15G
  Mail: infouppsala@partuppsala.se
  Tel: 018-265 06 60
  Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

  Västerås

  Strömledningsgatan 5
  Mail: butik@partvasteras.se
  Tel: 021-4751430
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Navigation