Skip to content

Presentprodukter & giveaways
i Enköping & Uppsala

Part har ett stort utbud av företagsgåvor, presenter till anställda, kunder eller uppdragsgivare! Vi vet att de bästa produkterna är de som kommer till användning och håller en hög kvalitet. Vår duktiga personal kan hjälpa dig hitta i djungeln av presentprodukter, vi kan även hjälpa dig med profilering av företaget. Kom in till oss på PART i Enköping eller Uppsala så hjälper vi dig med dina företagspresenter!

Vill du kolla in vårt sortiment? Kika i våra kataloger enkelt online!

Vi har ett brett sortiment av presentprodukter

Giveaways handlar inte bara om företagspennor, golfbollar eller nyckelhållare. Listan kan göras lång och vi rekommenderar att du själv tar en titt i katalogen redan här på hemsidan. Vad sägs om en oljelampa, till exempel? Andra exempel på roliga och användbara presentprodukter som vi säljer är:

Ullplädar

Vinglas

picknickkorg

gjutjärnsgrytor

weekendväskor

handdukar

skålar & karaffer

termos

salt & pepparkvarnar

resväskor

Bli kontaktad av vår säljare:


    EnköpingUppsala

    Kvalitetspresenter med tryck till bra pris

    Våra presentprodukter kommer från Zebro och Tings, som specialiserat sig på giveaways. Bläddra gärna i deras digitala kataloger som du hittar här på sidan. Zebro levererar allt från pennor till golfbollar med logotryck. Tings har ett brett utbud av plädar, kylväskor, husgeråd, glas och väskor. Bland annat har Leif Mannerström en egen knivserie av hög kvalitet.

    Självklart trycker eller graverar vi din logga på produkterna. Kom in till oss eller kontakta oss via telefon eller mejl, så hjälper vi dig att välja rätt metod.