Skip to content

Företagspresenter i Enköping & Uppsala

Part har ett stort utbud av företagsgåvor, presenter till anställda, kunder eller uppdragsgivare! Vi vet att de bästa produkterna är de som kommer till användning och håller en hög kvalitet. Vår duktiga personal kan hjälpa dig hitta i djungeln av presentprodukter, vi kan även hjälpa dig med profilering av företaget. Kom in till oss på PART i Enköping eller Uppsala så hjälper vi dig med dina företagspresenter!

Vi har ett brett sortiment av presentprodukter

Företagspresenter handlar inte bara om företagspennor, golfbollar eller nyckelhållare. Listan kan göras lång och vi rekommenderar att du själv tar en titt i katalogen redan här på hemsidan. Vad sägs om en oljelampa, till exempel? Andra exempel på roliga och användbara presentprodukter som vi säljer är:

Ullplädar

Handdukar

Vinglas

Skålar & Karaffer

picknickkorg

Salt & Pepparkvarnar

Grytor 

Termos

weekendväskor

Resväskor

Bli kontaktad av vår säljare:  EnköpingUppsala

  Kvalitetspresenter med tryck till bra pris

  Våra presentprodukter kommer bland annat från från Zebro och TingsBläddra gärna i deras digitala kataloger som du hittar här på sidan. Zebro levererar allt från pennor till golfbollar med logotryck. Tings har ett brett utbud av plädar, kylväskor, husgeråd, glas och väskor. 

  Självklart trycker eller graverar vi din logga på produkterna. Kom in till oss eller kontakta oss via telefon eller mejl, så hjälper vi dig att välja rätt metod.

  Våra  varumärken

  av arbets- & profilkläder och presentprodukter

  Arbetskläder

  Restaurang/Vård

  Handskydd och övrig skyddsutrustning

  Presentreklam

  GIVEAWAYS

  Kepsar, Mössor & specialdesign