Skip to content

Skyddsskor från Monitor brand

Monitor har aldrig gått i andras fotspår, idén till monitor föddes när grundarna var ute på en vandring i Monitor bergskedja i Nevada. Där och då insåg de att det är möjligt att skapa en ny generation av skyddsskor baserat på tekniska vandringskängor. Detta blev basen för Monitor som företag och därför var det också självklart att namnge varumärket efter bergskedjan där idén fick liv.

När monitor utvecklar nya produkter är det största fokus alltid säkerhet för användaren, men också att ändra synsätt och se det som andra inte ser, för att kunna bryta oskrivna regler och forma sin egen väg inom arbetskläder och skyddsskor. En kombination av djupgående förståelse för fotens anatomi och bred kunskap inom de senaste teknologiska lösningarna för skotillverkning skapar en stabil bas för framtidens skyddsskor. Monitor kompromissar inte på kvalitet eller funktionalitet och ser alltid till att skapa innovativa arbetsskor som håller hög komfort i över åtta timmar per dag.

Köp Monitor Brand i Enköping & Uppsala

Med noga utvalda material, passion för äkta hantverk och skor som inte bara skyddar utan även har ett designfokus förstår vi på PART arbetskläder hur Monitor Brands seglat upp som en av de största företagen inom skyddskläder. Deras är skor har alla funktioner för en modern arbetsdag med stötdämpning, skor som andras och som inte är som andra företag i deras konstanta förmåga att blanda modern design med hög kvalitet. Monitors arbets- och skyddsskor är ett populärt val hos många av PARTs kunder. Välkommen in till någon av våra butiker i Uppsala eller Enköping! 

Arbetskläder från monitor brand

Dagens arbetskläder härstammar från de traditionella, klassiska kläderna som är designade baserat på kläder som historiskt sett burits av arbetare. Monitor har tänkt utanför den banan och applicerat ett behovsdrivet perspektiv i sin utformning av arbetskläder. De plockar det bästa från de traditionella klassikerna som de vet fungerar och uppskattas, och adderar det som saknas. Kärnan av Monitors arbetskläder är design, funktionalitet och unikitet med kläder som andas prestation, innovativt tänkande och mode med enkla men sofistikerade snitt. Arbetskläder från Monitor är för de arbetare som bygger framtiden.

Få tryck på dina arbetskläder från monitor

Fördelen med att beställa nya arbetskläder från Monitor hos PART är att du har möjligheten att få din företagslogga, text eller reklam tryckt på dina kläder direkt. Vi hjälper dig med brodyr eller tryck på dina arbetskläder från Monitor i våra butiker i Enköping och Uppsala. Du får unikt tryckta kläder som stärker varumärket och gör att dina medarbetare syns. 

man arbetar i arbetskläder från helly hansen workwear

Bli kontaktad av vår säljare:  EnköpingUppsala

  Våra  varumärken

  av arbets- & profilkläder och presentprodukter

  Arbetskläder

  Restaurang/Vård

  Handskydd och övrig skyddsutrustning

  Presentreklam

  GIVEAWAYS

  Kepsar, Mössor & specialdesign