Skip to content

Arbetshandskar

PART har ett stort utbud av arbetshandskar och skyddshandskar av hög kvalitet av välkända varumärken. Med lång erfarenhet av vilka arbetshandskar som behövs i olika branscher och miljöer, har vi utvecklat ett brett utbud från varumärken med kvalitativa och slitstarka arbetshandskar för alla yrken. Hos PART hittar du skyddshandskar och arbetshandskar från Ejendals och många fler. Allt för att göra det enkelt för dig att hitta det som är rätt för din bransch och dina behov.

Fodrade eller värmetåliga arbetshandskar?

Det finns inte en lösning som fungerar för alla. Beroende på vilken bransch du befinner dig i och vilket arbete du utför, krävs olika typer av handskar med vitt skilda egenskaper. Arbetar du utomhus året runt kan du troligen behöva ett par fodrade handskar för kallare årstider. Dessutom ett par skyddande men luftiga för varmare perioder. Befinner du dig i en miljö där det hanteras varma objekt eller där det finns större risk att bränna sig, så kan ett par värmetåliga handskar vara precis det du behöver.

Skyddshandskar och monteringshandskar

Behöver du skydda händerna utan att tappa fingertoppskänslan? Då kan ett par monteringshandskar vara på sin plats, de används av bl.a. elektriker eller andra montörer som hanterar mindre komponenter. Skyddshandskar används flitigt inom vården för att minimera smittspridning. De kan också användas för andra syften där det behöver hållas en steril miljö. Vilken bransch du än kommer ifrån så har vi på PART en lösning för dig.

Har du svårt att hitta rätt handskar för ditt behov? Kontakta en av våra säljare med gedigen erfarenhet och kunskap om alla produkter så ser vi till att du väljer rätt.

Bli kontaktad av vår säljare:  EnköpingUppsalaVästerås

  Vi trycker din företagslogga

  Få dina nya arbetshandskar att sticka ut genom att profilera företaget starkt och tydligt med tryck och brodyr. Vi erbjuder flera olika möjligheter att anpassa dina handskar efter ditt företag för att skapa igenkänning och profilering av varumärket.

  Passa på att beställa tryck eller brodyr hos oss när du beställer dina arbetshandskar!

  På sidan Reklam & Tryck kan du läsa mer om de olika tryckmetoderna.

  Våra  varumärken

  av arbets- & profilkläder och presentprodukter

  Arbetskläder

  Restaurang/Vård

  Handskydd och övrig skyddsutrustning

  Presentreklam

  GIVEAWAYS

  Kepsar, Mössor & specialdesign

  Enköping

  Garnisonsvägen 2
  Mail: info@partenkoping.se
  Tel: 0171-207 77
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Uppsala

  Bolandsgatan 15G
  Mail: infouppsala@partuppsala.se
  Tel: 018-265 06 60
  Öppettider: Mån-Tors 7-17, Fre 7-16

  Västerås

  Strömledningsgatan 5
  Mail: butik@partvasteras.se
  Tel: 021-4751430
  Öppettider: Mån-Fre 7-17

  Navigation