Presentprodukter i Enköping och Uppsala

Vi har presentprodukter att glädja dina anställda, kunder eller uppdragsgivare med.  De bästa presenterna, eller giveaways, är de som verkligen kommer till användning och håller hög kvalitet, samtidigt som du får en möjlighet att profilera företaget. Bra presentprodukter hittar du hos PART i Enköping och Uppsala – välkommen hit!

Vi har ett brett sortiment av presentprodukter

Giveaways handlar inte bara om företagspennor, golfbollar eller nyckelhållare. Listan kan göras lång och vi rekommenderar att du själv tar en titt i katalogen redan här på hemsidan. Vad sägs om en oljelampa, till exempel? Andra exempel på roliga och användbara presentprodukter som vi säljer är:

 

grillspett

mobilladdare

glas

pepparkvarnar

knivar

handdukar

 

kylkorgar

skålar och karaffer

kastruller och stekpannor

resväskor

Bli kontaktad av vår säljare:

Kvalitetspresenter med tryck till bra pris

Våra presentprodukter kommer från Zebro och Tings, som specialiserat sig på giveaways. Bläddra gärna i deras digitala kataloger som du hittar här på sidan. Zebro levererar allt från pennor till golfbollar med logotryck. Tings har ett brett utbud av plädar, kylväskor, husgeråd, glas och väskor. Bland annat har Leif Mannerström en egen knivserie i härlig kvalitet.

Självklart trycker eller graverar vi din logga på produkterna. Kom in till oss eller kontakta oss via telefon eller mejl, så hjälper vi dig att välja rätt metod.

0

Bläddra i våra kataloger online 

– eller besök någon av våra butiker så hjälper vi dig med både produktval, design, profilering eller vägledning i ditt profilval. Vår kunskap är din trygghet.

J. Harvest

J. Harvest & Frost

Visa katalog
Grundéns

Grundéns

Visa katalog
Texet United

Texet United

Visa katalog
solid gear

solid gear

Visa katalog
toe guard

toe guard

Visa katalog
Dunderdon

Dunderdon

Visa katalog
Plastprint

Plastprint

Visa katalog
Part profilkläder

Part profilkläder

Visa katalog