Det här är PART

PART står för Profilkläder, Arbetskläder, Reklam och Tryck. I våra ljusa lokaler finns gott om ytor och en rymd som inte finns på så många andra ställen i vår bransch.

Vi som driver verksamheten har lång erfarenhet av konfektionsbranschen och sportkläder.

Varmt välkommen till oss!

PART Enköping

PART Uppsala

Profilkläder från ledande leverantörer

Oavsett om du bara behöver en kostym till dig själv, eller en hel uppsättning t-shirts med tryck till alla på företaget, kan vi hjälpa dig att hitta rätt. Vi har profilkläder i olika prisklasser till alla yrkesgrupper där man har kundkontakt och vill visa var man kommer ifrån. Gemensamt är den höga kvaliteten och hållbarheten – vi tror att du vill ha på dig någonting du kan känna dig representativ och ändå ledig i. Hos oss hittar du ett brett sortiment i olika färger: skjortor, byxor, kostymer, tröjor, pikéer, t-shirts, jackor, mössor och så vidare. Kläderna kommer från J. Harvest & Frost samt Texstar. Bläddra gärna i katalogerna här på sidan redan nu!

Bli kontaktad av vår säljare:

Profilkläder med din logotyp

De flesta företag och föreningar vill gärna sätta sin prägel på kläderna med ett tryck eller brodyr. Vi hjälper dig självklart även med detta – läs gärna mer om reklamtryck på profilkläder hos PART.

0

Bläddra i våra kataloger online 

– eller besök någon av våra butiker så hjälper vi dig med både produktval, design, profilering eller vägledning i ditt profilval. Vår kunskap är din trygghet.

J. Harvest

J. Harvest & Frost

Visa katalog
Grundéns

Grundéns

Visa katalog
Texet United

Texet United

Visa katalog
solid gear

solid gear

Visa katalog
toe guard

toe guard

Visa katalog
Dunderdon

Dunderdon

Visa katalog
Plastprint

Plastprint

Visa katalog
Part profilkläder

Part profilkläder

Visa katalog