Skip to content

Reklam och tryck på kläder i Enköping och Uppsala

Profilera ditt varumärke med logotyp eller reklam – vi hjälper vi dig med brodyr eller tryck på kläder i Enköping och Uppsala. Kom in och prata med oss, eller hör av dig via mejl. Det vi behöver av dig är en logo i vektoriserad eps eller pdf-format. Låt ditt varumärke synas!

Hur går tryck på kläder till?

Vi behöver alltså en logo av dig i vektoriserat eps-format eller pdf och ett utkast till eventuell text som du vill trycka. Mått och placering kommer vi överens om tillsammans. Vi ger dig goda råd och gör bedömningar om vad som blir enklast och ger bäst resultat. Du är alltid välkommen hit först, därefter är mejlkonversation bra.

Vi trycker i allmänhet bara plagg köpta hos PART av den enkla anledningen att vi annars inte kan garantera att plagget tål värmen vid tryck. Vi kan trycka plagget om du ändå vill det, men då kan vi inte lämna någon garanti på att plagget håller och har heller ingen möjlighet att ersätta det.

Bli kontaktad av vår säljare:


  EnköpingUppsala

  Vilken tryckmetod ska jag välja?

  Transfertryck

  kläder med tryck

  Transfertryck är till dig som vill ha friheten att komma in när du vill och få din logga på de plagg du handlar. Vi trycker medan du tar en kopp kaffe eller te, sedan kan du åka och jobba i dina nytryckta kläder.

  Transfertryck, eller transfer, gör vi inhouse och är den absolut vanligaste tryckmetoden på hantverkarkläder. Din logga kommer på en plastbärare med lim på undersidan som reagerar på en viss temperatur. Denna lägger vi snyggt på ditt plagg, placerar plagget i transferpressen och låter det heta ”huvudet” trycka i 15 sekunder tills loggan sitter fast och vi kan ta bort plastbäraren. Därmed har vi gjort en transfer, det vill säga flyttat logotypen från bäraren till plagget. Resultatet blir bra, men trycket håller olika länge beroende på vad du jobbar med.

  Screentryck

  Tryck logga kläder

  Större serier, från cirka hundra och uppåt, skickar vi på screen. Screentryck kan liknas vid att man målar på plagget. Kort beskrivet går det till som så att man gör schabloner som placeras på varje plagg och när schablonen är på plats stryker man på färg. När plagget är färdigmålat går det på ett band genom en sorts ugn för att härda.

  Screentryck är till dig som kanske beställer 200 T-shirts.

  Brodyr

  brodera logga kläder

  Brodyr ser exklusivare ut och väljs till plagg såsom skjortor, jackor, pikéer och så vidare. Först tillverkas ett digitalt mönsterkort som är grunden till själva brodyren. Hur bra brodyren blir beror bland annat på hur duktig personen som gör mönsterkortet är, samt vilken stygnlängd programmet i mönstermaskinen har kapacitet till. PART har idag en trygg leverantör som alltid skickar korrektur på brodyren så vi kan visa dig innan vi startar din order.

  Vävda märken

  tryck kläder reklam

  Vävda märken blir fantastiskt snygga och görs på till exempel finare skjortor. Vävda märken kan man antingen sy fast eller montera på samma sätt som vid transfer, med värme och högt tryck. Vilken metod man väljer här beror på vad vi kommer överens om med dig gällande bland annat placering av logotypen.

  Bläddra i våra kataloger online

  – eller besök någon av våra butiker så hjälper vi dig med både produktval, design, profilering eller vägledning i ditt profilval. Vår kunskap är din trygghet.

  Arbetskläder

  Helly Hansen workwear

  Helly Hansen workwear

  Visa katalog
  Snickers workwear

  Snickers workwear

  Visa katalog

  Fot/Handskydd

  Båstad/Monitor

  Båstad/Monitor

  Visa katalog
  Solid Gear

  Solid Gear

  Visa katalog
  Helly Hansen footwear

  Helly Hansen footwear

  Visa katalog
  Skydda skor

  Skydda skor

  Visa katalog

  Profilkläder

  Sandryds/south west

  Sandryds/south west

  Visa katalog
  Harvest Frost

  Harvest Frost

  Visa katalog
  Texet united

  Texet united

  Visa katalog
  Cutter & Buck

  Cutter & Buck

  Visa katalog

  Mössor/kepsar

  GTK/Trendeagle

  GTK/Trendeagle

  Visa katalog
  New wave special

  New wave special

  Visa katalog

  Presentreklam/övrigt

  D&J Christmas

  D&J Christmas

  Visa katalog
  Sagaform Christmas

  Sagaform Christmas

  Visa katalog