Skip to content

Arbetskläder från Depalma Workwear

DePalma är arbetskläderna för hantverkaren som kräver stil, design och funktion på sina arbetskläder. DePalma Workwear startade 2016 med en vision om att arbetskläder ska kunna andas lika mycket design och passion som de är funktionella. Med en ny generation hantverkare, från snickare till restaurangpersonal och mekaniker, finns utrymme att lämna tidigare stereotyper och frångå den klassiska bilden av en förlegad bransch.

Depalma – Arbetskläder med kvalitet och design i fouks 

Från kontoret i Stockholm designar, säljer och marknadsför DePalma Workwear-teamet arbetskläder för en ny generation hantverkare. DePalma är arbetskläderna som tar sig an workwear med en stilambition. Bläddra i vår katalog online eller besök någon av våra butiker i Uppsala och Enköping så hjälper vi dig med både produktval, design, profilering eller vägledning i ditt profilval. Vår kunskap är din trygghet.  

PART är stolta över sitt samarbete med Depalma Workwear

Vi är experter på arbetskläder och det är precis därför tar vi bara in den bästa kvaliteten i våra butiker. Depalma Workwear erbjuder stilsäkerhet och kvalitet. PART hjälper dig och ditt företag med det du behöver för en skön och dressad arbetsdag. Vill du även ha din logga eller tryck? Läs mer om våra trycktjänster här.

Stort utbud av yrkeskläder från Depalma Workwear

Hos PART hittar du arbetskläder & yrkeskläder från DePalma för hantverkare, restaurangpersonalmekaniker och mer. Vi erbjuder arbetsbyxor och shorts, arbetsjackor & västar, skjortor & t-shirts eller kepsar och tillbehör. Vi har även ett stort utbud av arbetskläder perfekta för profilering. Med speciella arbetskläder från DePalma kan dina medarbetare se lika professionella ut som det arbete ni utför. Vi gör det enkelt att screentrycka och brodera er logotyp och ert namn 

 

• Arbetsbyxor • Arbetsjackor • Tröjor & T-shirts • Accessoarer och tillbehör

Få tryck på dina arbetskläder från Depalma

Fördelen med att beställa nya arbetskläder från DePalma hos PART är att du har möjligheten att få din företagslogga, text eller reklam tryckt på dina kläder direkt. Vi hjälper dig med brodyr eller tryck på dina arbetskläder från DePalma i våra butiker i Enköping och Uppsala. Du får unikt tryckta kläder som stärker varumärket och gör att dina medarbetare syns. 

man arbetar i arbetskläder från snickers workwear

Bli kontaktad av vår säljare:


  EnköpingUppsala

  Våra  varumärken

  av arbets- & profilkläder och presentprodukter

  Arbetskläder

  Restaurang/Vård

  Handskydd och övrig skyddsutrustning

  Presentreklam

  Giveways

  Kepsar/Mössor/specialdesign